OVER ONS

OVER ONS

Bos Bewind is een klein bewindvoerderskantoor met een hoge service gevestigd in Cuijk. Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben, zodat we kunnen doorpakken waar dat nodig is.


Missie

Bos Bewind is opgericht om mensen op een persoonlijke manier te helpen zelfredzaam te worden en hen niet langer onder bewind te houden dan nodig is. Mensen die wel levenslang ondersteuning willen of nodig hebben in het leven, moeten dat ook kunnen krijgen. Wij willen vertrouwen opbouwen onder de mensen, zodat het contact tussen Bos Bewind en de cliënt goed zal verlopen. Bos Bewind wil iedereen die zelfredzaam kan worden, zelfredzaam maken en hen de nodige rust en inzicht in de financiën geven. Tijdelijk ontzorgd worden, geeft een hoop rust. Wij gunnen dit iedereen en doen hier dan ook ons uiterste best voor.

Visie

Bos Bewind vindt het belangrijk om te zorgen voor een vertrouwensband, waarbij de cliënt open en eerlijk durft te zijn. Samen werken wij naar zelfredzaamheid. Wij streven er naar dat 80% van de mensen die ons inschakelt, met onze hulp weer durft om taken zelf op te pakken. Vallen en opstaan hoort bij ieder proces in het leven. Wij begeleiden dat proces, zorgen voor volledig inzicht in de financiën en houden een open manier van werken aan.

Wij hebben een doel. Een schuldenvrije toekomst, waarna de cliënt de regie zelf weer in handen krijgt.

Waarom Bos Bewind

  • Altijd één contactpersoon
  • Deskundigheid en ruime ervaring
  • Hoge service
  • Digitaal toegang tot je inkomende post
  • Transparant
  • Gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid
  • Korte lijnen met instanties en hulpverleners

De financiële schuldenwereld is als een woeste zee waar schepen dreigen te kapseizen en te vergaan. Maar wij geloven dat met de juiste kapitein ieder schip kan worden gered. Geen situatie is te moeilijk. Wij denken in mogelijkheden om orde te brengen in uw financiën. Wij helpen mensen in hun financiën, geven hen rust, maar maken ook de moeilijke keuzes voor hen. Wij krijgen energie wanneer de cliënt schuldenvrij is of onder bewind uit kan.

“Geen situatie is te moeilijk. Wij denken in mogelijkheden om orde te brengen in uw financiën.” 

.