OVER ONS

OVER ONS

Bos Bewind is een klein bewindvoerderskantoor gevestigd in Cuijk. Wij staan voor ervaring, betrokkenheid en transparantie.


Missie

Onze missie bij Bos Bewind is helder: mensen op een persoonlijke manier helpen om zelfredzaam te worden en niet langer onder bewind te staan, tenzij het echt nodig is. We erkennen dat er individuen zijn die levenslang ondersteuning nodig hebben en wij staan klaar om hen de zorg te bieden die ze verdienen.

Ons doel is om iedereen die zelfredzaam kan worden, ook echt zelfredzaam te maken. We willen mensen de rust en het begrip van hun financiële situatie geven. Het is fijn om tijdelijk ontzorgd te worden en die rust gunnen we iedereen. We doen ons uiterste best om dit te realiseren.

Visie

Onze visie bij Bos Bewind is gebaseerd op het creëren van een vertrouwensband waarin openheid en eerlijkheid tussen ons en de cliënt centraal staan. We geloven in samenwerking om zelfredzaamheid te bereiken. We moedigen onze cliënten aan om weer vertrouwen te krijgen in hun eigen capaciteiten, zodat ze taken zelfstandig kunnen oppakken.

We begrijpen dat ieder proces in het leven met vallen en opstaan gepaard gaat. Bij Bos Bewind begeleiden we dit proces en bieden we samen met ketenpartners de nodige ondersteuning. We streven naar volledig inzicht in de financiële situatie, zodat onze cliënten de controle hebben en beter kunnen plannen voor de toekomst.

Onze werkwijze is gebaseerd op transparantie en open communicatie. We zorgen ervoor dat onze cliënten altijd op de hoogte zijn van de stappen die we nemen en dat er ruimte is voor vragen en feedback. We streven naar een omgeving waarin iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

Waarom Bos Bewind

  • Altijd één contactpersoon
  • Deskundigheid en ruime ervaring
  • Hoge service
  • Transparant
  • Gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid
  • Korte lijnen met instanties en hulpverleners

“Geen situatie is te moeilijk. Wij denken in mogelijkheden om orde te brengen in uw financiën.” 

.